Napište nám

POPTÁVKA

Pomáháme zasaženým povodněmi

Prosíme o respektování podmínek akce, slevu 25 % poskytneme na níže uvedený vybraný sortiment a pouze osobám, které se prokáží způsobem uvedeným v odstavci Další podmínky.


PODMÍNKY AKCE:

Platnost akce:  Akce je časově omezená – trvá od 26.9.2024 do 30.11.2024. Nejpozději 30.11.2024 musí být uzavřený obchodní vztah, tj. podepsaná cenová nabídka s ujednáním objednávky. 

Výše slevy a kde uplatnit: Slevu ve výši 25 % na vybraný sortiment (uvedený níže) lze uplatnit pouze v kamenných prodejnách Sepos (viz https://www.sepos.cz/rs/prodejny-kontakty/). Slevu nelze uplatnit na eshopu www.dveresepos.cz.

Pro koho je určena:  Akce se vztahuje výhradně na fyzické osoby (koncové zákazníky – spotřebitele) a jejich domy nebo byty, které byly zasažené letošními zářiovými povodněmi. Sleva se nevztahuje na obchodní spolupráci s firemními zákazníky (podnikateli).

Specifikace sortimentu, na který se akce vztahuje:
Akce se vztahuje výhradně na dveře a zárubně ve standardních šířkách (uvedených v Ceníku Sepos 2024 u jednotlivých typů) a pro výšku 197 cm specifikované níže:

  • Polodrážkové dveře (všechny modely z Ceníku Sepos 2024) v povrchové úpravě kašírované a CPL (konkrétně CPL KLASIK, CPL STANDARD, CPL PREMIUM, CPL DELUXE, CPL SUPERMAT 0,15mm).
  • Obložkové zárubně polodrážkové (spoj na pokos) v povrchové úpravě kašírované a CPL (konkrétně CPL KLASIK, CPL STANDARD, CPL PREMIUM, CPL DELUXE, CPL SUPERMAT 0,15mm).
  • Vstupní protipožární dveře (bez dalších speciálních vlastností) v povrchové úpravě kašírované a CPL (konkrétně CPL KLASIK, CPL STANDARD, CPL PREMIUM, CPL DELUXE, CPL SUPERMAT 0,15mm).
  • Akce se nevztahuje na jiné zboží než výše specifikované, nevztahuje se na kování, doplňkový sortiment ani služby.

Další podmínky: 

Sleva 25 % bude poskytnuta na základě výslovného přání zákazníka při dodržení podmínek uvedených níže.

Podmínkou pro poskytnutí slevy je zaměření stavby u zákazníka montážníkem Sepos, který do zaměřovacího protokolu uvede, že se jedná o objekt zasažený povodní. Dále je možné prokázat se kopií zaregistrované pojistné události od zákazníkovy pojišťovny nebo vyplněným „Formulářem pro poskytnutí slevy - povodně 2024“ potvrzeným starostou obce.

Informovat o nároku na slevu je povinností zákazníka nikoliv firmy Sepos a jejích zaměstnanců, a to před uzavřením objednávky (tj. nejpozději v okamžiku podpisu cenové nabídky s ujednáním objednávky). Slevu není možné nárokovat zpětně na již probíhající nebo uzavřené zakázky. Slevu není možné alternativně vyplatit v hotovosti ani v jiném plnění.

"Formulář pro poskytnutí slevy - povodně 2024" k vyzvednutí na prodejnách Sepos. 

 

 

×